antien frets

muzikant · counselor

Fotolia_67462846_S.jpg 028_bewerkt-1.jpg 032_bewerkt-1.jpg

Muziek individueel

Spelen in vrijheid

Vrij spelen betekent voor mij: spelen vanuit contact met jezelf en je instrument. Hier valt ook de stem onder. Spelen met, en vanuit expressie. Niet spelen om te imponeren, maar om je uit te drukken. Spelen met respect voor jezelf als speler en als mens.

Lesaanbod  - 1 uur

 

Piano spelen met adem

Voor iedereen die (ooit) piano heeft gespeeld of nu speelt maar het gevoel heeft hierin vast geraakt te zijn. Dat kan samenhagen met angst/remming/fysieke pijn of door slechte pianoherinneringen. 

Ik heb een fysiek, speels aanbod, gericht op contact met het instrument en uzelf. Opdat pianospelen weer een gevoel van vreugde geeft. Kom gerust voor een proefles. 

Jezelf begeleiden op piano of gitaar

Voor wie pianoles of gitaarles wil, gericht op (jezelf) begeleiden bij zingen.

Zing uw eigen lied

Zing uw eigen lied, dat wil zeggen: nummers (van anderen) die u mooi vindt en met de stem die van u is en u eigen is. Repertoire kan ook ontstaan met eigen teksten en vanuit improvisatie.

Maak uw eigen repertoire met uw eigen stem en uw eigen unieke expressie. Verlangen om te zingen is voorwaarde, mooi kúnnen zingen of muzikaal niveau niet. Ook mensen die zich geremd voelen om te zingen zijn van harte welkom.

Ik begeleid zowel het proces als instrumentaal/muzikaal. Ik zing tweede stem waar gewenst. We gaan spelen en zingen aansluitend bij wie u bent en wat u kunt. 

Aanmelden

Vrijblijvend oriënterend gesprek en/of proefles. U kunt bellen of mailen. Lessen gaan vaak in serie van 5 maar kan in overleg anders. Prijs: per les € 45.00 Voor 5 keer: € 200.00, 10 keer € 350.00